A Vestax VCI-300 integrált kontroller + szoftver megoldás digitális DJ-k számára. Több mint 90 paraméter és funkció vezérlése használható a mellékelt Serato ITCH DJ szoftverben, 2 nagyfelbontású tárcsa található a kontrolleren állítható ellenállással a tökéletes bakelit érzetért. Beépített 24 bites USB audio interfész is van rajta mikrofon bemenettel, sztereo vonal bemenettel és 2 sztereo kimenettel (master L/R és monitor L/R). Állíthatók a fader görbék is.

Vestax VCI-300 DJ kontroller előlap

A jog wheel és pitch fader felbontása 4x nagyobb a VCI-100 esetében alkalmazottnál, ezáltal még pontosabb vezérlést tesz lehetővé. 12 szegmenses LED kijelző mutatja a jelszintet. A fájlok kezeléséhez a VCI-100-tól átvett CRATES / FILES / BROWSE gombok használhatóak. Az Emergency Thru kapcsoló lehetőséget ad számítógép nélküli használatra, ilyenkor külső CD/MP3 lejátszóról lehet vele hallgatni a zenéket.

Vestax VCI-300 DJ kontroller csatlakozók

További infók a Vestax weboldalán.

Vestax VCI-300 DJ kontroller
Cimke:                         

4 thoughts on “Vestax VCI-300 DJ kontroller

 • 2009-06-16 at 21:19
  Permalink

  18 év cd-zés után vettem egy Vestax vxi 300-at,hogy kipróbáljam ezt a technikát is.Meg kell hogy mondjam ez egy remek megbízható dj konzul.Dinamikusabban szólnak a zenék mint a Pioneer technikáról.Egy dologban kérnék segítséget,ha valaki tudja a play list betüméretét hogyan lehet megváltoztatni (feltelepítettem a 2009-es frissítést) az írjon nekem djyoko01@freemail.hu

  Válasz
 • 2009-01-25 at 11:45
  Permalink

  DEN!
  diszkóba valóban allen&heath keverő,esetleg pionner 600/800-as kell,de lemezjátszó,dj cd,és ezután midi,de főleg először tehetség és kreativitás,nem pedig teljes testel tekerni az egy szerencsétlen potmétert:D ez idiótizmus és betegség,egy dj palántának se forog a csuklója-könyöke-válla:D
  És jelenleg ez az egyetlen all in one MEGBÍZHATÓ és PONTOS ezköz,a többi hasonló kialakítású cuccok közt.

  Válasz
 • 2008-10-20 at 11:48
  Permalink

  Az árban benne van a Serato ITCH is. Így már nem olyan rossz a kép…

  Válasz
 • 2008-10-20 at 11:04
  Permalink

  Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó kontroller, ami JÓL néz ki és íme az eredmény: drága!

  A Numark Omni Control nemsokára bejön, a Reloop már egy ideje forgalmazza a Reloop Digital Jockey-t és a Hercules RMX is a piacon van (habár nem lehet egy lapon említeni a többivel). Az M-Audio már mióta legyártotta az Xponent-et és jóval több lehetőség van benne, mint a VCI-300-ban, ráadásul olcsóbb is (külföldi árak szerint is). Az valószínű, hogy ha nem tudnám hova tenni a pénzt, akkor EZT venném, amúgy Reloop vagy Numark. Ugyanazok a gombok és faderek, tehát nincs miről beszélni – egy bedroom DJ-t ez ugyanúgy kiszolgál.

  Aki meg discoba akarja, úgyse ezt veszi, mert oda ez is GAGYI!! Akkor már két Allen&Heath kell, mint MIDI kontroller és a kettő közé egy keverő.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük