A Prodigy-vel szemben a rajongók komoly elvárásokat támasztanak. Ennek megfelelően az új album, az Invaders Must Die is hosszas előkészületek után kerül majd 2009 március 2-án a piacra, mely az 1997-es The Fat of The Land után az első album, amelyen újra együtt hallható Keith Flint és Liam Howlett.

The ProdigyA türelmetlenek számára, na meg egy kis ízelítő kedvéért november 26-tól egy hétig ingyen letölthető a címadó dal a Prodigy weboldalán. A dal producere James Rushent a Does It Offend You, Yeah? frontembere. November 28-án megjelenik hozzá a videó is, az Xbox Xtival rendezvény részeként.

Az új albumon a korábbi Nirvana dobos és Foo Fighters frontember Dave Grohl is vendégszerepel a Run With The Wolves dalban. Liam Howlett elmodása alapján Dave kb. 1 hétig dobolt fel témákat, melyeket később produkciós munkával színesített és dolgozott át. Az egész kooperáció az Interneten keresztül történt.

Liam azt is elismerte, hogy a 2004-es Always Outnumbered, Never Outgunned album a mélypont volt, és az új album készítése során visszatértek a korai hangszereikhez és módszereikhez – old-school hangszerek és stúdiótechnika modern produkciós eszközökkel társítva. Ez bizony más lesz, mint a Reason: Liam saját bevallása szerint az Always Outnumbered, Never Outgunned album minden részletét Propellerhead Reason-nel készítette.

Végül az is napvilágra került, hogy 2009 áprilisában turnézni indulnak, a Dizzee Rascal lesz az előzenekar.

The Prodigy – Invaders Must Die tracklist:

 1. 1. Invaders Must Die
 2. 2. Omen
 3. 3. Thunder
 4. 4. Colours
 5. 5. Take Me To The Hospital
 6. 6. Warrior’s Dance
 7. 7. Run With The Wolves
 8. 8. Omen Reprise
 9. 9. World’s On Fire
 10. 10. Piranha
 11. 11. Stand Up
Letölthető az Invaders Must Die, az új Prodigy lemez címadó dala
Cimke:                         

Egy gondolat a “Letölthető az Invaders Must Die, az új Prodigy lemez címadó dala” -hoz

 • 2009-04-12 at 11:17
  Permalink

  ATOM!!!!!! NAgyon ott van, kellett már ez a népnek

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük