Karácsonyfa, tele ajándékokkal az adsr.hu és az írka-fÍRka zenekar puttonyábólA szeretet ünnepének alkalmából szeretnénk meglepni minden kedves partnerünket és olvasónkat, olyan ajándékkal, ami szorosan kapcsolódik az ünnepi hangulathoz és az elkészítésében személyesen is részt vettünk.

Így született az ötlet, hogy a tradicionális ír népzenét játszó írka-fÍRka zenekarral közösen meglepjünk benneteket a God Rest Ye lemezük dalainak letölthető változataival, mely lemez az ADSR stúdióban készült. A lemez a karácsony szellemében fogant tradicionális dalokat tartalmaz autentikus hangszereléssel, és tematikusan mutatja be a karácsonyi hangulatot az ünnepi várakozástól, a szenteste áhítatán át, a jókedvvel teli szórakozásig.

Az ADSR Multimédia a digitális média éllovasa, és szellemiségünkhöz híven a zenekarral közösen, az Internet lehetőségeit kihasználva ebben a játékos formában, oly módon szeretnénk megajándékozni benneteket, hogy az korlátok és határok nélkül mindnyájatokhoz eljusson. Kívánjuk, hogy a dalok hallgatása közben ugyanolyan öröm és ünnepi hangulat töltsön el benneteket, mint amilyennel mi készítettük azokat.

A fáról mindenki leveheti a nyalánkságokat, és láss csodát – soha ki nem fogy, örökké tart, akár a szeretet.

 

    Áldott, békés karácsonyt kívánunk!
    Az ADSR Multimédia nevében Szabó Zsolt stúdióvezető, és az írka-fÍRka zenekar

 

A zenekar szeretettel vár minden ír népzenét szeretőt és érdeklődőt a december 20-án 20.00 órakor tartandó karácsonyi koncertjére a Bonyai Étterembe (Budapest III. ker, Reményi Ede u. 1-3.).

Karácsonyi ajándék, sok-sok szeretettel
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük