Burgin-McDaniel Komit kompresszor/limiterRadial Komit kompresszor
A Radial Engineering bejelentette, hogy megvette a Komit kompresszort a Burgin-McDanieltől és azt a saját termékvonalba integrálják. A vétellel nem csak a kompresszorhoz jutott hozzá a kanadai cég, hanem a világ 2 vezető mérnöke is a Radial csapat része lett.
Kevin Burgin és Drake Williams hosszú múlttal rendelkezik a szakmában. A Rupert Neve Designs-nál dolgoztak mindketten, a távozás előtt Kevin Burgin Rupert Neve alatt mint fő áramkörtervező dolgozott a Portico szérián. Kevin fejlesztett elektronikát a Taylor Guitars Expression rendszerhez és a Legendary Audio Masterpiece mastering rendszerhez. Drake Williams áramkör layout és mechanika tervezőként dolgozott Rupert Neve alatt és munkája a koncepciók fizikai megvalósítása volt.
A Komit hamarosan bekerül a Radial lunchbox szériába. Kevin és Drake már egy ideje az API 500 formátumhoz passzoló komplett szérián dolgoznak, és most a munkájukhoz hozzátesz a Radial is a saját szakértelméből. A Komit jelenleg redesign-on esik át, mely folyamán a Radial produkciós vonalából származó kapcsolókat, LED-eket és csatlakozókat kap. Ezzel csökkennek a gyártási költségek és várhatóan az ár is.
További infók a Radial Engineering weboldalán.
Update 2010.01.09: és látható hogyan néz ki Radial arculatban…

A Radial megvette a Komit kompresszort a Burgin-McDaniel-től
Cimke: