A TuneCore az első digitális disztribútor, amelyik MySpace Music-on keresztül “pay-for-play” megoldást nyújt a független művészeknek . A MySpace közleménye alapján a TuneCore az első, de nem az egyetlen ilyen partner – a jövőben további partnereket szeretnének bekötni.

ADSR a MySpace-enFontos: akinek van MySpace account-ja és TuneCore account-ja az nem részesül automatikusan a reklámbevételekből. Ahhoz, hogy erre jogod legyen, a TuneCore-on keresztül kell a MySpace-re továbbítani a zenéket. Akinek van TuneCore account-ja és ezt így csinálta, annak jár a részesedés. Aki nem így tette, de szeretne pénzhez jutni, annak vagy nyitnia kell egy TuneCore account-ot, vagy a meglévőben bekapcsolni a MySpace megjelenést is. A MySpace nem fizet közvetlenül a független művészeknek.

Hiba lenne, ha nem beszélnék arról, hogy a MySpace reklámbevételei nem verik a csillagos eget, és a zenészeknek kifizetett részesedésekből senki ne várjon luxusnyaralást. Adott esetben a TuneCore account éves költségei is megkérdőjelezhetik az érvényességét az integrációnak. Ha elég sokan látogatják az oldaladat, akkor leeshet hébe-hóba egy kis mellékes. Közepes rajongóbázissal rendelkező indie zenekaroknak már érdemes lehet kipróbálni.

TuneCore weboldal | Vegyél fel minket ismerősnek a MySpace-en!

TuneCore -> MySpace Music integráció, keress pénzt a zenéddel
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük