Nem gyakran adhatunk hírt a Creamware SonicCore SCOPE platformjára készült fejlesztésekről. Ez most a ritka alkalmak egyike. Az Adern egy 3 plugin-ből álló új plugin csomagot adott ki a nem túl fantáziadús “Music Pack” név alatt.

Adern Music Pack plugin csomag Creamware Scope DSP platformra

A Fat Cat egyfajta dinamikus szaturátor, mely a halk tartományokat szaturálja a meleg kompresszált hangzás eléréséhez. A Fat Cat a hagyományos kompresszorokkal ellentétben nem hangos részek dinamikáját csökkenti – azokat érintetlenül hagyja. A halkabb részek gain-elése és szaturációja kompresszált hangzást eredményez, mely megváltoztatja a hang karakterisztikáját. Az eredmény a vastagabb test és a hozzáadott felhangok. A Fat Cat-tel lehetetlen túlvezérelni az anyagot, és főképp férfi vokálra, dobokra, szintetizátorokra ajánlják.

A Museq egy 5 sávos parametrikus EQ spéci szűrőkkel, puha és sima hangzáshoz. Minden sáv 3 görbe meredekséget vehet fel: 6dB, 12dB, 18db / oktáv a finomtól az extrém módosításokhoz. Minden sáv teljesen ki is vágható az anyagból, így notch szűrőket kreálhatunk a parametrikus sávokból vagy LF/HP szűrőket a mély/magas shelving filter-ekből. A kimenet előtt egy soft clip fokozat segít a túlvezérlések elkerülésében.

A Sat egy szaturációs modul, mely a bejövő jelet finoman szaturálja és vastagítja ezáltal. Hasznos lehet amikor egy hangszert EQ vagy kompresszió alkalmazása nélkül akarsz kiemelni a mix-ben (vagy még jobb kompresszor után a dögös hangzáshoz), vagy egy submix karakterisztikájának alakításához. Soft, Fat és Warm módok állnak rendelkezésre, melyek mellett mindössze egy kontroll, a szaturáció mértéke állítható.

A plugin-ek max. 96kHz mintavételezést támogatnak, insert effektként használhatóak, teljesen fázishelyesek, Xite és XTC kompatibilisek. Semmi analóg emuláció, teljesen digitális domain-ben történik a processzálás.

Az Adern Music Pack ára 199 EUR. A teljes funkcionalitású demóhoz és további infókért keresd fel az Adern weboldalát.

Adern Music Pack plugin csomag Creamware Scope platformra
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük