A Sellaband-et Michael Bogatzki német entrepreneur vásárolta meg. A hivatalos bejelentések mindkét oldalról a rajongók által szponzorált előadói modell fenntartását hangoztatták. Az új cég müncheni központot kap. Minden futó és jövőbeni megjelenés érintetlen a tulajdonosváltás alatt.
A hivatalos bejelentés

Megjelent az Access Virus TI OS v 4.0 publikus béta verzió. Újdonságok: torzítók, comb és vowel szűrők, hangszóró emuláció és kibővített arpeggiator. Plusz egy rakat fix és bővítések.

Mostanában rengetegen érdeklődtek nálam is Waldorf Blofeld szoftveres editor után. Most itt a Softknobs Blofeld Virtual Editor 0.5 3 Beta, sajna csak PC-re, de lehet adni neki egy esélyt. Ingyen letölthető, persze. Pár paraméter még nincs integrálva, ezek egy későbbi verzióban várhatók. Egyes user-eknél 150MB körüli memóriát eszik. Nem jó, de ha más nem működik…

 

SPL M/S Master analóg mastering processzor
Az SPL bejelentette az M/S Master mid/side mastering-hez készült, külső eszközöket is integrálni képes analóg processzorát. A hivatalos megjelenés a Musikmesse-n várható. L/R jelek állítható szeparációja M/S jelekbe, állítható frekvencia szűrő a side jel-hez.

 

AcmeBarGig Shred fizikai modellezős torzító VST plugin
A napokban felbukkant egy új ingyenes modellezős torzító VST plugin PC-re, a magyarra lefordíthatatlanul frappáns nevű AcmeBarGig Shred (kb. garanált fellépés a bárban, ilyesmi…). 6 erősítő modell, klasszikus tiszta, blues és krémes hangzásokhoz, plusz az egyes modellek belső moduljai kombinálhatók + 6 sztereo effekt. Az AcmeBarGig oldalon további ingyenes gitár szoftvereket is találsz, adj egy esélyt nekik…

Sellaband, Virus TI OS4 publikus béta, Waldorf Blofeld editor, SPL M/S Master, ingyen torzító
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük