Kezd eldurvulni a GoogleViacom per. Előkerültek a szitokszavak is, mindkét oldalon. A legjobban mégis az tetszett, hogy a Viacom-nál hülye seggfejeknek nevezték a Google-t, mert az ismétlődő panaszok esetére érvényes szabály szerint leszedtek egy Vicaom-os YouTube promó oldalt – a panaszok a Viacom jogi osztályáról érkeztek.
Google dokumentumok | Viacom dokumentumok

Sajnos újra kevesebbek lettünk prof. Fritz Sennheiser-rel (98, biográfia), Ronnie James Dio-val (67, Wikipédia), és ahogy a Twitter-en írtam, a Slipknot-os Paul Gray-el (38) is. Romló tendenciát látok. 🙁 A prof. munkásságát nagyon hasznos volt visszaolvasni, Dio-ról előkerültek a régi sztorik és történetek, Paul Gray-ről pedig a szenny. Újabb romló tendencia. 🙁

Roger Linn újabb ötlete egy Haken Continuum-szerű 2D-s kontroller. Kérdés: tudnál rajta anélkül játszani, hogy nézni kéne a kezedet? Szerintem nem, vagy csak sok gyakorlás után. emiatt nem tartom annyira jó ötletnek. Videós/VJ kontrollernek teljesen jó, de hát ez nem más, mint egy X-Y grid fix méretű cellákkal.

 

Az új ESI Rekord M flash recorder semmi komoly (16 bit/44.1kHz fix sample rate), de olcsó és használható.
ESI Rekord M flash memory recorder

Érdekes volt még a Genelec 9000A hangerő kontroller, ami mintha válasz akarna lenni a TC Electronic Level Pilot-ra, a Synchro Arts Vocalign VST3 plugin nagyon hasznos addon, az OpenLabs Neko QX6-on mosolyogtam.

Az igazi mozgás a zeneiparban van, sok pozitív dolog történt, sokkal érdekesebb azt a szegmenst követni, mert nagyobb összetevő a sikerben. Technika ma már nem kérdés, de a tartalom terjesztése igazi kihívás.

[poll id=12]

Sokminden egyben
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük