A nov. 4-7 közötti San Francisco-i AES-re időzítette a Neve az új megjelenéseket. 2 újdonsággal szolgálnak: a klasszikus 1073 preamp API 500 lunchbox verzióval és a Portico 5024 quad előfokkal. A 1073 LB a bevált Class A dizájn, transzformátor leválasztással a mikrofon és vonal bemeneten/kimeneten, +5/-10 trim kontroll,állítható mikrofon impedancia, előlapi kombó csatlakozóval és biztonságos +48V fantomtáp kapcsolással, insert-tel és teljes körű elektromágneses izolációval a keretben található más modulok és a táp felől.

Neve Portico 5024 quad preamp

A Portico 5024 egy 1U magas rack modul, 4 csatornával. Csatornánként 72dB gain, fantomtáp, fázis kontroll, Silk kontroll, és állítható frekvenciájú HP filter található rajta. 2 csatornán DI bemenetek, 2 csatornán M-S dekódolás szerepel. Az újdonságokról a cikk megjelenésekor még nincs infó a Rupert Neve Designs weboldalán.

A TC Electronic a manapság “hot” (bocs a rossz szóviccért) témára feküdt rá az európai, amerika és japán broadcast szabályozással kompatibilis TM7 és TM9 érintőképernyős hangosság kijelzővel (loudness monitor). Ahogy a név is sugallja, 7″ és 9″ érintőképernyők, sztereo vagy multichannel működés, a Radar Meter opcionális használatával az utóbbiban. A TM9 16 digitális, a TM7 pedig 8 analóg + 8 digitális szimmetrikus I/O csatornával rendelkezik, amik D-Sub vagy BNC csatlakozásokon keresztül bővíthetők. A TM9-hez egy SDI 3G IO bővítést is ígérnek 2011-ben. Mind a két modell szoftveresen bővíthető további megjelenítési/processz modulokkal.

TC Electronic TM7 & TM9 touchscreen loudness monitor

A Focusrite igyekszik átmenteni magát a digitális világba, ehhez az analóg örökségét konvertálja plugin-ekbe, ahol csak lehet. Most 2 új plugint hoztak ki a Midnight Plugin Suite név alatt: az ISA110 EQ és ISA130 kompresszor alkotják a “csomagot”, 130 USD áron.

Focusrite Midnight Plugin Suite

Neve, TC Electronic és Focusrite hírek
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük