Expert Sleepers ES-3 ADAT-CV Eurorack interfészAz Expert Sleepers megjelentette az ES-3 lightpipe/CV interfészt. Eurorack formátumban nyújt 8 csatorna ADAT – DC csatolt CV output konverziót 3.5mm jack-eken, amivel a DAW közvetlenül analóg szintetizátorokra köthető. A kimenetek CV-ként és audio kimenetként is használhatók, moduláris szintiknek megfelelő nagy jelszinttel. További infók és videó az Expert Sleepers weboldalán.

A Steinberg kiadta a VST 3.5 specifikációt és SDK-t. Nincs mit hozzátenni, a fejlesztő arcok rugaszkodjanak neki itt.

A Stanton fontos frissítést adott ki az SCS.1 DJ kontrollerhez. Főbb újdonságok: új ASIO driver, új DaRouter szoftver, jobb szkreccs algoritmussal, egyszerre több DaRouter egyed futtatható, új SCS.1M firmware, új preset-ek (Traktor Pro, Ableton Live, HUI és generikus). További infók a Stanton weboldalán.

Az MPAA beperelte a Hotfile fájlmegosztó közösségi oldalt, kolosszális mértékű jogsértésre hivatkozva.
Újraéledt a Decca klasszikus zenei label, Decca Classics néven, a Universal Music szárnyai alatt.
A Beatport licenc megállapodást kötött az EMI-al, amivel globális jogokat szerzett dance és elektronikus zenei katalógusra. Észak-Amerika, Európa és Ausztrália és környező területek szerepelnek a megállapodásban ,valamint a DFA és Positiva katalógus. Tuti, hogy hamarosan újabb remix versenyek jönnek. 🙂
Az Activision bejelentette, hogy befejezi a Guitar Hero fejlesztését. Az eladások annyira lecsökkentek, hogy a franchise fenntartása nem éri meg.

Megjelent az Intua Beatmaker 2, és szerintem még mindig a legkomolyabb zenei környezetet nyújtja iPhone/iPod/iPad alatt – és csak 20 dollár az ára. Rengeteg újdonság, tetszetős kezelőfelület, átgondolt munkafolyamatok. Nézd meg a demó videót, majd keresd fel az Intua weboldalát.

Expert Sleepers, Steinberg, Stanton, Intua hírek, újraéled a Decca, MPAA kontra Hotfile, Beatport – EMI licenc deal, Guitar Hero vég
Cimke:                                                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük