A tartalomért felel

ADSR Multimédia Kft.
HU-2363 Felsőpakony, Eötvös u. 7

Telefon: +36 30 274 7734
e-mail: info@adsr.hu
www: http://adsr.hu

Cégjegyzékszám: 13-09-103571
Adószám: 13504085-2-13
Közösségi adószám: HU13504085
HUF számla: 10100716-54901000-01000004 (Budapest Bank)
A cég képviselője | Webadmin: Szabó Zsolt
 
 
Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belépsz az adsr.hu valamelyik oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a weboldal egyik szolgáltatásának sem:

  • Az adsr.hu weboldalon (“lap”) található tartalom az ADSR Multimédia Kft. (“kiadó”) szellemi tulajdona.
  • Az ADSR Multimédia Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
  • Az ADSR Multimédia Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. Ez alól kivételt képez az oldalakon található bejegyzések közösségi weboldalakon vagy email-ben való megosztása illetve bármely oly módon történő terjesztés melyet a weboldal szolgáltatásai is nyújtanak.
  • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az ADSR Multimédia Kft. követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését.
  • A laptól értesüléseket átvenni a következő feltételekkel lehetséges:
  • Az adsr.hu domainnév, valamint az “ADSR Multimédia” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag az ADSR Multimédia Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
  • A weboldalon található közösségi szolgáltatások (hozzászólások és fórum) moderáltak. Az ADSR Multimédia Kft. fenntartja a jogot a teljeskörű moderációra a maximálisan alkalmazható megengedő szellemben. Hozzászólás írásával automatikusan elfogadod az ADSR Multimédia Kft. moderációhoz való jogát.
  • Az ADSR Multimédia Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

© ADSR Multimédia, 2006.