Régebben futottam már a mobil táp kérdés körül egy kört, de akkor úgy alakult, hogy végül szerencsére nem kellett. Most viszont más a helyzet. Nagyon kéne nekem egy mobil táp. Otthon feltöltöm, helyszínen használom, ameddig lehet.
Laptop, külső vinyók, audio/MIDI interfész, néhány kis/közepes áramfelvételt produkáló hangszer/kontroller lenne rajta. 2 óra használat minimum, 5 óra bőven elég. Technikusom van, meg is építi, de előtte szívesen ötletelnék veletek arról, hogy mire érdemes figyelni.
Minden jó tanács jöhet és ha valakinek van már tapasztalata, annak örülnék legjobban. Köszönöm.

Mobil táp?
Cimke:         

6 thoughts on “Mobil táp?

 • 2010-04-17 at 14:57
  Permalink

  Énnekem csak a szünetmentes tápok jutnak az eszembe amiket alapvetően riasztókhoz, asztali pc-k hez szoktak venni. Bár általában nem sokáig húzzák és drágák is adott esetben kiegészülve a laptop aksival akár jó is lehet. Mondjuk az 5 óra kicsit soknak tűnik de ha alapjáraton minden a laptopból kapja a kraftot, figyelve hogy mikor már kezd lemerülni akkor bekapcsolni a tápot talán ki is jöhet. Meg kell nézni a tápokat ki kell számolni a fogyasztásokat majd teszt, hátha 😀

  Válasz
 • 2010-05-07 at 05:27
  Permalink

  chrom, köszönöm, ezek használhatónak tűnnek. Remélem tehetek egy próbát velük és majd megírhatom, mire jutottam.

  Válasz
 • 2010-05-07 at 19:17
  Permalink

  amúgy a szintik 220ról mennek, vagy külső tápjuk van? mert pl. autó aksi nem lenne jó valami inverterrel? metric halo leírásában olvastam, hogy ott van pl ilyesmire mód (uln-2-n van is két táp bemenet, egyik egy 4 polusu xlr pont ilyenre), de nem mentem bele részletesen. illetve valami filmes kolleg említett egyszer hasonlót.
  üdv

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük