A Bricasti Design új fejlesztéseket mutat be a 125. AES konferencián a Model 7 sztereó reverb térprocesszorhoz és a Model 10 távvezérlőhöz.
Az M7 V2.0 szoftververziója 2 új Soundstage modellt tartalmaz, mindegyiket hónapokat felölelő számításokkal hozták létre egy speciális akusztikai modellen alapulva. A Soundstage az M7 preset-einek és hangzásának alapja és azt az akusztikai modellt írja le, amelyben adott hang terjedését, visszaverődéseit és elnyelését számolja az effektprocesszor. “A V1.0 verzió a 3 modell közül a legalapvetőbbet tartalmazza”, fejtette ki Casey Dowdell társalapító/rendszertervező. “A V2.0 a felhasználó lehetőségeit háromszorosan kibővíti, és a térérzet új szintjét jelenti”.
A felhasználók minden preset számára kiválaszthatnak egy adott Soundstage-et. Azok a felhasználók, akik 2 vagy 3 M7-et használnak surround munkákhoz, különféle Soundstage-eket választhatnak a front és rear csatornák számára, ezáltal drasztikusan megnövelve az elől-hátul keltett tér és mélység érzetét.
A V2.0 tartalmazza a Bricasti Second Algorithm algoritmusát is, melyet csak azért hagytak ki a V1.0-ból, mert annak megjelenésekor még nem álltak rendelkezésükre megfelelő preset-ek.
További infók a Bricasti Design weboldalán.

Bricasti M7 szoftverfrissítés
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük