A tartalomfejlesztésről

Tartalomfejlesztés szolgáltatásunkkal úttörő vállalkozások céljait támogatjuk. A digitális média csatornái napjainkra specifikus formátumokat és optimalizált munkafolyamatokat követelnek meg azoktól, akik innovatív tartalommal szeretnék magukhoz kötni a fogyasztókat, és mindig szem előtt kívánnak maradni a változó trendek mellett is. A tartalomfejlesztés nem csak a jelen kihívásaira kínál megoldást, hanem biztosítja a jövőbeni fennmaradást is. Nem mindegy, hogy adott tartalom milyen csatornákon, milyen formátumban kerül a fogyasztók elé: az óriási médiazajban minőségben, mennyiségben és gyorsaságban is tartani kell tudni a lépést.

A fogyasztók aktuális elvárásainak megfelelő tartalmak biztosításán túl a tartalomfejlesztés szerepe, hogy elismerést és bizalmat váltson ki, erősítse a tartalomszolgáltatói brand-et, és a fogyasztókat visszatérésre ösztönözze. Egy-egy izgalmas oktatófilm, figyelmet lekötő narráció, könnyen érthető és megoldásokra rávezető animáció hatékonyan tudja az információ átadás mellett ezeket közvetíteni. Vállalati környezetben különösen fontos, hogy a prezentációk, időszakos és éves beszámolók, belső infokommunikációs anyagok egységes arculatot, minőséget és formátumot hordozzanak.

A mi szerepünk a fentiek biztosítása. Elsősorban hatékony információközlésre koncentrálunk, és ehhez a leginkább alkalmas formátumokat keressük és fejlesztjük folyamatosan. Fejlesztői munkánk közben a házon belül megvalósított munkafolyamatokat átültetjük a megrendelők folyamataiba – ezáltal a belső folyamataik is minőségi javuláson mennek keresztül, amivel saját hatékonyságukat is javítják.

Tartalomfejlesztési szolgáltatásunk válasz a kihívásokra:

  • Hogyan lehet a legkevesebb lépésből és erőforrásból a legnagyobb eredményt elérni?
  • Hogyan lehet az eredményt mérni és a folyamatokat optimalizálni?
  • Milyen irányba várható a trendek elmozdulása, és milyen módon lehet előbbre kerülni?
  • Az automatizált folyamatokkal támogatott újrafelhasználás lehetőségei
  • Adott tartalom legyártására melyik a legköltséghatékonyabb módszer?
  • Hogyan lehet váltakozó minőségű és formátumú tartalom forrást egységes arculatba és minőségbe konvertálni?
  • Milyen automatizálási megoldásokkal lehetséges kiváltani a humán erőforrásokat?

Utókövetés és folyamatos támogatás

Ahhoz, hogy minden audió, videó és kiadvány tartalomgyártás területen előremutató megoldásokat biztosítsunk megrendelőink számára, széles specialista és szakértői partner kapcsolatainkat használjuk fel. Segítségükkel adott területek leginnovatívabb megoldásait kínáljuk – legyen szó AR/VR oktatási tartalmakról vagy céges dokumentációs, prezentációs és riportolási struktúrák kialakításáról. Célunk, hogy olyan tartalmi formai és formátum vázakat biztosítsunk, melyeket speciális tudás nélkül, átlagos digitális média ismeretekkel is könnyen új tartalmakkal tölthetők fel újra és újra. Automatizálási megoldásaink biztosítják az új tartalmak legyártását megfelelő célformátumokba. A végeredmény általában olyan integrált szoftveres és tartalomgyártói megoldáskörnyezet, melyet szaktudás és felügyelet nélkül biztosítja a tartalomgyártást a megrendelő belső folyamataiba integrálva. A belső céges munkafolyamatok és munkatársak napi feladatainak támogatására és gyorsítására központi kapcsolati szereplőként állunk rendelkezésre – mind saját, mind partneri és specialista kapcsolataink tudását és tapasztalatát hatékonyan közvetítve a megrendelői / felhasználói oldal felé.