A korábbi cikkekre érkezett pozitív visszajelzés hatására új állandó rovatot indítok: Leak tag-gel. Ez a hivatalos megjelenések előtt már elérhető lemezek/filmek aktuális napi listája lesz – szűrve. Azaz, ha egy adott nap nincs közlésre méltó leak, akkor nincs hír.
Megjegyzés: a tech szektor megfelelő címkéje a Kiszivárgott infó.
Link-eket nem fogok adni. Mindenki aki már csak kissé is ismerős az Internet világában könnyűszerrel letöltheti a zenéket – ez Magyarországon legális, de nem szeretnénk aktívan segédkezni benne. Ne is kérjétek, nem lesz rá válasz tőlünk. Egymás között pedig a ti dolgotok…
Csapjunk a lovak közé. A legelső leak a Dinosaur Jr. – Farm albuma, amely zseniális, kőkemény, iszonyú nyers de mégis creamy sound, minden rock/metálban utazónak ajánlott. Jó énektémák, és Kurt Cobain személyes kedvencei voltak.
The Lemonheads – Varshons. Nagy túlélő, még nem hallgattam végig de eddig tűrhető.
Utána itt van Moby – Wait For me. Web leak 06.09, street 06.30. Meghallgattam és delete, sorry. Talán annyi, hogy a “Shot in the Back of the Head” single-hez David Lynch készített klipet.
Incubus – Monuments and Melodies. Web leak 06.09, street 06.16. Compilation, 13 dal előző albumokról, 2 új track Brendan O’Brien-nal plusz egy második lemez B-oldalas és ritka dalokkal.

Új rovat: leak
Cimke:     

Egy gondolat a “Új rovat: leak” -hoz

  • 2009-06-12 at 11:17
    Permalink

    Moby-t én is kidobtam nagyon gyorsan, kár. :/

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük