Blue Bottle mikrofonA Blue Microphones két újdonsággal jelentkezik: a Bottle Rocket Stage One solid state és a BottleRocket Stage Two csöves mikrofonokkal.
A Stage One egy transzformátor nélküli Class A solid state mikrofon, mely minden szempontból kompatibilis a Bottle Caps cserélhető kapszula rendszerrel, ezáltal különféle karakterisztikákat lehetséges használni az eltérő felvételi követelményeknek megfelelően. A Blue B8 kapszulával érkezik alap kiszerelésben, továbbá tartozék egy rázkódástól védő felfüggesztő bölcső és egy fa tartódoboz.
A Stage Two egy transzformátor nélküli csöves mikrofon, mely szintén kompatibilis a Bottle Caps cserélhető kapszula rendszerrel, alapkiszerelésben a B8 kapszulával érkezik, rázkódástól védő felfüggesztő bölcsővel, minőségi 5 eres csöves mikrofon kábellel és a Blue Powerstream táppal egy ATA stílusú fligh case-ben.
A mikrofonok október 31-től lesznek kaphatóak. A Stage One ára 899 USD, a Stage Two ára 1999 USD (MSRP árak). További infók a Blue Microphones weboldalán.

Blue BottleRocket Stage One és Stage Two mikrofonok
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.