A Bricasti bemutatta a Model 10 távvezérlőt az M7 sztereó reverb processzorhoz. Az M7 design és építési standardjának megfelelő kezelőfelülettel rendelkezik, mart alumínium házas a strapabírásért és a klasszikus megjelenésért.
A Model 10 képes 1 – 8 db. M7-et távvezérelni. Az M7-hez 9 tűs RS-422 soros kábellel kapcsolódik, egy 10 méteres kábel jön vele alapból. Láncolt soros thru kapcsolattal lehetséges a további M7 egyedek ráfűzése, a DC tápot is az M7-ről kapja a soros kábelen keresztül – 30 méternél rövidebb lánc esetén nincs szükség külső tápra.
Bricasti Model 10 M10 távvezérlő az M7 reverb-hez
8 szegmenses előlapi szintkijelző mutatja a 4 sztereó audio forrás állapotát, ezzel egyszerre 4 db. M7 monitorozható. Az egyes M7 egyedek közötti váltás dedikált MACHINE kapcsolóval történik. A kezelőfelület és a kijelző megegyezik az M7 esetében használttal, nincs szükség tanulásra a használatához. Az eltérés csak az M10-en található MACHINE és SETUP kapcsolók (az utóbbival lehetséges a beállításokat megadni). Az M7 vezérlése mind a saját kezelőfelületről, mind az M10 kontrollerről szimultán lehetséges egy lock-out mechanizmus segítségével.
A jövőbeli tervek között szerepel M7 multi-kontroll a multichannel és surround alkalmazásokhoz.
További infók a Bricasti Design weboldalán.

Bricasti Model 10 kontroller az M7 reverb-hez
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük