Clavia Nord Wave ManagerMegérkezett a Nord Wave Manager, mely segítségével sample instrument készíthető standard audio file-ból és be is tölti ezeket a hangszerbe az USB kapcsolaton keresztül.
A program egy audio file-ból kiszed egyedi mintákat, azokat kiosztja a billentyűzetre – ezek hangmagassága és hangereje állítható. Kétfajta Loop módszerrel dolgozhatunk: a Long Loops és Short/Single Cycle, plusz hozzá a crossfade, ugye így minden megoldható, a változások élőben hallhatóak.
Plusz librarian funkció és memória menedzsment blokk, amivel a hangokat editálhatjuk és rendszerezhetjük. Mac OS X, Windows XP és Vista támogatva.
Ingyenesen letölthető a Clavia weboldaláról.

Clavia Nord Wave Manager
Cimke:                             

3 thoughts on “Clavia Nord Wave Manager

 • 2008-02-01 at 19:01
  Permalink

  vettem ma egy nord wave-et. a szerkesztő nehézkes, de a hangszer hihetetlen jó, olyan részletes hangja van hogy még. nagyon élvezem és a mellotron hangmintatár is fantasztikus amit ingyen le lehet tölteni a clavia oldalról. ha jól nézem 180 mega körül van a memóriája, úgyhogy ennnyivel kell sakkozni, gyárilag van benne kb 50 hang, és még 15 mega szabad hely, ami nem sok. szóval a gyáriból kell pusztítani, bármit akarsz. na most ezzel elleszek egy ideig.

  Válasz
 • 2008-02-02 at 10:32
  Permalink

  Ugyan nem tartozik szorosan ide, de ha ismered a Waldorf wavetable szintik hangját akkor milyen a Nord Wave azokhoz képest? Vágom az eltéréseket az architektúrában, de kíváncsi lennék, hogy mennyire hozza a Clavia a Waldorf hangzást? Nekem 2 db. mW1 maradt a stúdióban, azoktól semmi pénzért nem szeretnék megválni, de mióta eladtam az XTk-t egyre jobban érdekel a Nord Wave.

  Válasz
 • 2008-02-02 at 16:25
  Permalink

  sajnos én nem vagyok büfé hullámtábla ügyben, inkább a szempler funkcionalitást próbálgattam meg az oszcillátorokat.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.