A dbx bejelentette az új SC 64 és SC 32 System Core Digital Matrix Processor digitális mátrixokat. A Harman HiQnet System Architect-en keresztül konfigurálhatóak, DSP és routing funkciókat nyújtanak.

Az SC 64 és SC 32 64/32 analóg I/O csatlakozással rendelkeznek, melyeket 8-as bankokba szerveztek. 8 bemenetes és kimenetes kártyákon keresztül lehetséges változatos helyzetekhez adaptálni a mátrixokat, belső mikrofon/vonal választóval és fantomtáppal bemeneti csatornánként. Az SC 64-en 2 db., az SC 32-n 1 db. high-speed slot található, melyek különféle, a jövőben megjelenő audió transzport I/O kártyákkal bővíthetők. Dedikált DSP áll rendelkezésre a belső processzinghez, továbbá insert-ek a speciális jelfeldolgozáshoz. Van még gerjedésgátló (Advanced Feedback Suppression) és háttérzaj kompenzáció (Ambient Noise Compensation), prioritás alapú ducking, parametrikus EQ, delay és dinamika processzorok.

Az SC 64 és SC 32 vezérlése a HiQnet System Architect-en kívül Ethernet és soros csatlakozáson keresztül is lehetséges, és automatikusan időzített eseményeket is kezel. Egy opcionális médiabővítő biztosítja audio fájlok tárolását az időzített lejátszáshoz.

További infók a dbx Professional weboldalán.

dbx SC 64 és SC 32 digitális mátrixok
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük