Úgy látszik mostanában mindenki szeretne a gitárosok kedvére tenni, így a Digidesign is: legújabb plugin-jük, az Eleven erősítő és kabinet és mikrofon szimulációt nyújt, sokféle kombinációban. A fejlesztési szakaszban a legapróbb hangzást befolyásoló paramétereket is figyelembe vették a modellek készítésénél. Vox, Fender, Marshall, Mesa/Boogie és Soldano modellek mellett megtaláljuk a Digidesign saját fejlesztésű hibrid kreációit is, a kabinet és mikrofon szimulációk konvolúciós technikán alapulnak, természetesen az egyes modulok szabadon variálhatók a setup-okban. Eleven (TDM, RTAS és AudioSuite formátumok) és Eleven LE (csak RTAS és AudioSuite) verziókban lesz elérhető.
Digidesign Eleven
Október 12.-étől kezdve 30 napos ingyenes próbaverzió is letölthető teljes funkcionalitással, sajnos PC-n csak TDM formátumban, Mac-en viszont van minden. A letöltéshez és a részletekért keresd fel a Digidesign weboldalát.
Friss info: mostantól kapható az Eleven és az Eleven LE. Az Eleven TDM, RTAS és AudioSuite formátumokat támogat, az Eleven LE RTAS és AudioSuite formátumban elérhető. A teljes verzió ára 595$, az LE verzió 395$-ba kerül.

Digidesign Eleven gitárerősítő plugin
Cimke: