Az Eigenlabs egy elég érdekes új kontrollerrel jelentkezik: az Eigenharp egy mindent-bele kombináció, elsősorban fúvósoknak, de “hagyományos” kontrollerként is használható.
A nagy Alpha-val sok a bibi – ahhoz képest, hogy amit tud azt ma kihozod harmad/fél áron (4000 EUR a nagy Alpha ára), nevetségesen néz ki, szivatós cipelni, a használatát tanulni/gyakorolni kell rendesen. A mikrofon csatlakozás egy vicc…
A kis Pico a jó vétel: a maga 400 EUR árával vonzó alternatíva lehet azoknak, akik egy egyedi kontrollert keresnek, és itt már az ár/érték arány is nagyon rendben van, ráadásul méretben is OK, és a funkcionalitás elég lehet egy live-act helyzetben.

Eigenlabs Eigenharp AlphaEigenlabs Eigenharp Pico

Annak örülök, hogy a fúvós zenészekre is gondoltak – aki újfajta előadásmódban gondolkodik, vagy csak szeretné a megszokott módon vezérelni a szoftver hangszereket, azok örülni fognak. A felbontás szuper, a kezelhetőség a videók alapján megoldható. USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez. Egyelőre csak Mac szoftver van hozzá, remélem a PC-s verziót is összehozzák később.
Novemberre ígérik a piaci megjelenést, előrendeléseket már most felvesznek, további infó az Eigenlabs weboldalán.

Eigenlabs Eigenharp Alpha és Pico kontrollerek
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük