Az elysia mpressor a kompresszorok képzeletbeli listájának az elitjébe tartozik, nem hiszem hogy lenne valaki, aki egy vállvonással el tudna menni mellette. A vasról szóló eredeti cikkből is kiolvasható, hogy nagyon kéne. És most egy lépéssel közelebb kerülhet mindenki, mert az elysia kiadta az mpressor plugin változatát.
A plugin-t a Brainworx fejlesztette az elysia számára, és ígéretük szerint sikerült élethűen visszaadni az eredeti karakterisztikát. A plugin rendelkezik a vas minden funkcionalitásával, mely funkciók kombinálhatóak is. Az Auto Fast a hosszú Attack beállításoknál segít, az Anti Log pedig a pumpálós effektekhez nyújt alternatív karakterisztikát. A standard Ratio értékeken kívül negatív értékek is beállíthatóak. A Gain Reduction Limiter az extrém beállításoknál segít a torzulások elkerülésében, és a filterrel további hangszín változás érhető el. Szerencsére van külső sidechain lehetőség is.

Az mpressor plugin VST, AU és RTAS formátumokban elérhető 293 EUR + ÁFA áron, a TDM verziót decemberre ígérik. További infók és 14 napos próbaverzió az elysia weboldalán.

Kötelező: elysia mpressor plugin
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük