A Flux újabb dinamika processzort adott ki Syrah néven. A Syrah egy kompresszor, adaptív vezérléssel – és a szokásos kontroll elemeket elfelejtheted, azokat a kezelőfelület elrejti.
Flux Syrah dinamika processzor plugin
Look-ahead kontrollok + fantázianevek mögé bújtatott vezérlőelemek próbálják a technikai paraméterek helyett inkább a megszólalást/hangzást előtérbe tolni, és többségük egyszerre több paramétert is kezel szimultán. Ebből már rájöhettél, hogy ez nem egy precizitást, hanem a kreatív felhasználást favorizálja. A grafikai magjelenítés szerencsére segít kitalálni, hogy hogyan is befolyásolja a zenét a plugin. Tud M/S módot, a csatornák link-elhetők és a processz invertálható.
Jó az A/B összehasonlító megoldás is, itt 2 patch között lehetséges fokozatmentesen morph-olni egy csúszka segítségével, ez a DAW-ból automatizálható. Mentéskor egy globális patch-be kerülnek az adatok ami visszatöltéskor mindkét patch-et és csúszka pozícióját is visszatölti.
Negatívum, hogy iLok authorizációt használ, pozitív hogy korábbi Flux tulajoknak többféle upgrade és kedvezmény vehető igénybe.
A Syrah ára 149 EUR, VST, AU és RTAS plugin formátumokban elérhető Windows-on és Mac-en, további infók, demó (amihez szerencsére nem szükséges iLok) a Flux weboldalán.

Flux Syrah dinamika processzor plugin
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.