Az Avantone Pro aktív Mixcubes hangfalak végre kaphatóak, az eredetileg február 14.-ei dátum kitolásának okát a cég az extra minőség ellenőrzésnek tulajdonította. A késlekedést ellensúlyozandó, az első gyártási széria egy limitált kiadású “Insignia” sorozat lesz, stílusos fém “A” logóval a hangfalak jobb alsó sarkában, plusz jön majd velük egy aláírással ellátott eredetiséget igazoló tanúsítvány is. Ezt a szériát soha többet nem fogják megismételni, ezért a gyűjtőknek bizonyára jó fogás lehet.

A Mixcubes hangfalak mini referencia monitorok, fix és mobil lehallgatáshoz. Elsődleges alkalmazási területük a basszus-szegény lehallgatási eszközökre való keverés és mastering (pl. TV-k, asztali rádiók, számítógép hangszórók, autórádiók, hordozható lejátszók külső hangfalai, stb). Ehhez a koncepcióhoz hűen a középtartományt kiemelten kezelik, az ebben a sávban megszólaló hangok a lehető legkisebb színezéssel/torzítással jutnak el füleinkhez.
Az új aktív Mixcubes hangfalak 35W-os A/B osztályú erősítővel rendelkeznek, a hűtéshez a hátlapon alumínium hűtőbordákkal. A hangszórók 8 Ohm-os 5,25″-es alumínium keret + papír kialakításúak, a doboz pedig tökéletesen (légmentesen) zárt. Frekvenciaátvitele 90Hz – 17kHz közötti. A hátlapon egy szimmetrikus kombó XLR/TRS és egy aszimmetrikus RCA csatlakozó található, egy gain poti (-30dB – +6dB), és a tápcsatlakozó. A hangfalak külső borítása krémszínű fényes poliuretán. A hangfalak alsó részén 7mm vastag neoprén borítás található a csúszásgátló akusztikus izoláció érdekében. A felfüggesztéshez az alapban egy standard mikrofonállvány csatlakozó is található, a hangfal kis súlyának köszönhetően (4kg/doboz) bármely állványra felszerelhető ennek segítségével.

További információk az Avantone Pro weboldalán.

Kaphatók az aktív Avantone Pro Mixcubes hangfalak
Cimke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük