A Klein + Hummel az InfoComm08-on vezette be a KPA szériás erősítőket. A legnagyobb PA rendszerek meghajtására tervezték, 6000W/2 Ohm – 1100W / 8 Ohm határok között képes azokat kiszolgálni, és az erősítők láncba fűzhetők egy CAT-5 kábelen keresztül a digitális audió és távvezérlési funkciók disztribúciójához.

A sorozat tagjai a KPA 2400, KPA 2290 és KPA 2220 1U rack magas erősítők. Mind analóg, mind K8 bemenettel felszerelték az eszközöket. A K8 bemeneteken keresztül lehetséges a Klein + Hummel K8 audió disztribúció rendszer kimenetét beküldeni, akár EtherSound vagy AES3 digitális és analóg bemeneteken keresztül. A K8 16 digitális audió csatornája közül bármelyik választható az erősítőkön vagy távvezérléssel kapcsolható a control buszon keresztül. A KPA család tagjai standby módban energiatakarékos üzemmódra váltanak, ezzel is spórolva költségekkel és zöldebb világ felé mutatva – ennek fontosságát manapság nem lehet eléggé hangsúlyozni.

A KPA széria tagjai július végén kerülnek forgalomba, áruk egyelőre nem ismert, további infók, képek és specifikációk a Klein + Hummel weboldalán.

Klein + Hummel KPA erősítő sorozat
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.