Megjelent a Korg Pa2X/Pa800 arranger-ek v2.0 operációs rendszere.
Korg Pa800
Újdonságok:

  • DNC Defined Nuance Control: a valósághű hangzás érdekében speciális artikulációk, zajok és egyéb nüanszok rendelhetők egy adott fizikai kontrollhoz vagy játékmódhoz. Pl. legato játék esetén egy másik hang szólhat, aftertouch vagy joystick használható harmonikusok és más zajok bekeveréséhez, vagy a Pa automatikusan különböző minták között váltogathat a hangszín élőbbé tételéhez. A DNC funkciókat kihasználó új hangok és performanszok is bekerültek, melyek példaként is szolgálnak a saját hangszínek készítéséhez, pl. klarinét, harmonika, szaxofon és gitár hangok.
  • A kotta nézet hagyományos formában jeleníti meg a sávokat, szövegekkel és akkord rövidítésekkel együtt. Az akkordok elnevezése angol és olasz nyelven is megjeleníthető. Tanulók számára az egyes hangok megnvezése is megjeleníthető. A kotta nézet automatikusan a dal alaphangjához és hangneméhez igazodik, automatikus távolságtartással, elrendezéssel és ütemhatár elhelyezésekkel és rubato dalok esetén is könnyen olvasható marad.
  • A kereső funkció a nagy dal és hangminta tárból dolgozók számára segít. Teljes köteteket vagy egyedi könyvtárakat képes végigkeresni adott karaktersorozatot tartalmazó fájlnevek után.
  • Az új polifónikus algoritmus általában véve javítja a teljesítményt valósidejű vezérléssel, amely a pszichoakusztikus paramétereket is figyelembe veszi.
  • A pedálok kalibrációja pontosabbá vált.
  • Új stílusok kerültek bele.
  • Egy rakás egyéb apró fejlesztés, új funkciók, hibajavítások, a használatot megkönnyítő és gyorsító fejlesztések.

További infók és ingyenes letöltés a Korg weboldalán.

Magjelent a Korg Pa2X/Pa800 2.0 operációs rendszer
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.