A Pitchblack+ kromatikus hangolópedál a Korg-tól a korábban bemutatott Pitchblack nagy testvére, kibővített lehetőségekkel. True bypass dizájn, azaz nem nyúl bele a hangszínbe, és két gitár vagy basszusgitár köthető rá szimultán, továbbá custom hangolásokat képes tárolni.


Tud nyílt D, nyílt G, nyílt A, nyílt E és DADGAD hangolásokat is, max. 5 custom hangolás tárolható benne. 7 húros gitárokat és 6 húros basszusgitárokat és hangolhatsz vele, továbbá akár 7 félhanggal csúsztathatod a standard hangolás alá. Két gitár csatlakoztatása esetén külön-külön képes azokat kezelni. Hangolás közben a kimenet némított. 13 szegmenses LED kijelző mutatja az értékeket, plusz két magas/mély kijelző segít a pontos hangolásban.

Két kijelző mód található benne, a Single és a Double. Single módban a használata megegyezik a korábbi Pitchblack-nél leírtakkal. Double módban két új megjelenítés, a Focus Mode 1 és Focus Mode 2 áll rendelkezésre, melyek nagyobb pontosságot biztosítanak.

Méreteivel beleillik egy pedál rendszerbe, a DC táp kimenet képes meghajtani a legtöbb effektpedált – ehhez az opcionális AC adapterről kell hogy kapja a tápot. Alumínium házas kivitel. E0 (20.60 Hz) – C8 (4186 Hz) között hangolhatsz, 436 – 445 Hz között kalibrálható.

Ára 200 USD MSRP, 3 éves jótállás jár hozzá, további infók a Korg weboldalán.

Korg Pitchblack+ hangolópedál
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.