Dobbantott a Macie is a NAMM-on, egy rakás újdonsággal érkeztek:
Mackie 802-VLZ3402-VLZ3 és 802-VLZ3 mixer-ek: két új kompakt méretű taggal bővült a VLZ család. XDR2 előfokok találhatók mindkét modellben, a 402 esetében 2 sávos, a 802 estében pedig 3 sávos EQ csatornánként és sztereó szintkijelzés. Mindkét modell a Tracktion 3 Basic Bundle szoftvercsomaggal érkezik, mely PC-n és Mac-en is használható.
Mackie MR5MR5 és MR8 aktív stúdiómonitorok: a nagyon sikeres HR szérián alapuló design, A/B osztályú erősítőkkel, 5″ (MR5) és 8″ (MR8) hangszórókkal. Mindkét monitor mágnesesen árnyékolt és aktív védőáramkörök vigyáznak a túlterhelés elkerülésére. Találhatók még rajtuk HF és LF kontrollok a lehallgató helység esetleges hibáinak a javításáért. Szimmetrikus XLR/TRS és aszimmetrikus RCA csatlakozók találhatók rajtuk.
Mackie SRM350v2SRM450 v2 és SRM350 v2 aktív PA hangfalak: az SRM széria második generációs hangfalai, bi-amp titánium magassugárzókkal és neodímium mélysugárzókkal. 165W (350v2) és 300W (450v2) teljesítményre képesek, és fázishelyes Linkwitz-Riley crossover van bennük. Könnyűek, turnékhoz, kis klubok hangosításához jól jöhetnek.
Mackie Hotwire VT12Hotwire VT12 gitárkombó: ez utóbbi A és AB osztályú erősítőkkel van felszerelve, a belső jelutakat (melyekből 12 van, innen a VT12 kód) pedig valós időben lehetséges átvariálni az egyes elektronikai komponensek tökéletes kihasználásához. A lényeg a multimód tápban rejlik, ennek különböző teljesítmény leadását kihasználva lehetséges a különféle hangzások elérése, a finom overdrive hangzástól a brutál zúzdáig. Van még benne zajszűrés, gerjedésgátló, mikrofonbemenet külön hangerőállítással és processzorral, beépített kompresszor/limiter, metronóm többféle hangmintával és külön hangerővel, beépített kromatikus hangoló, insert loop, sztereó vonalbemenet ha gyakorolni szeretnél külső lejátszóra (MP3, CD, stb), sztereó fejhallgató kimenet és jack kimenet az opcionális EX12 kabinethez. Nagyon királynak tűnik!

Mackie NAMM hírek
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.