A NextBeat NXT-1000-et muszáj lesz megnézni a Musikmesse-n. Egy alapegységből és egy vezetéknélküli leválasztható DJ kontroller modulból áll. Az összes mix-eléshez fontos kontroll a vezetéknélküli kontrollerben található. Az alapegységen a sampling, looping, a kimenet és a fájl/playlist menedzsment kap helyet. A touchpad, mint fader ugyanakkor nem tűnik jó ötletnek.
NextBeat NXT-1000 wireless DJ kontroller
NextBeat NXT-1000 vezetéknélküli kontroller modul
Sajnos a hátlapról nincs infó, valószínűnek tűnik az USB kapcsolat és talán a szokásos analóg/digitális ki/bemenetek is helyet kapnak rajta, de ez utóbbiban nem kell nagyon bízni. A koncept hasonlít a Pacemaker-re, annál ugyan nagyobb, de több kontroll kapott helyet rajta. A japán sajtóanyagban azt írják, hogy használatához nem szükséges számítógép.
NextBeat NXT-1000 alapegység
Ami a legérdekesebb, az az, hogy a fejlesztő… a Wacom, akiket a digitalizáló tábláikról ismerünk a leginkább. A NextBeat weboldal márc. 18-ától él, addig várnotok kell a részletesebb infókra. Kértem angol nyelvű sajtóanyagot, amint megjön (és korábban mint márc. 18) kirakom a teljes spec. listát.

NextBeat NXT-1000 – wireless DJ kontroller
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.