A Numark HDMIX a mintent-egyben megoldást kereső DJ számára lehet jó megoldás, mivel integrálja a CD/DVD lejátszót és a mixer-t egyben és csak az erősítőre és hangfalakra van szükség rajta kívül. A CD/DVD-n kívül iPod-ot és USB eszközöket is kezel, valamint eltávolítható, cserélhető merevlemezzel rendelkezik.

Mobil DJ-ket céloztak meg vele, akiknek fontos a minél gyorsabb telepítés és a kompakt méret és könnyű súly. Színes LCD kijelző mutatja az információkat és tartozék az alfanumerikus billentyűzet a gyors adatbevitelhez és keresésekhez. Audio CD-t, MP3, WAV és AAC fájlokat kezel, és a Numark Crate szoftverével előre megtervezhető/beállítható az előadás minden apró részlete illetve játék közben is módosítható. A CD-t, MP3-CD-t és MP3-DVD-t kezelő CD/DVD lejátszóról közvetlenül lehetséges beépített 80GB-os merevlemezre másolni/digitalizálni a zenéket.

3 bemeneti csatornája van, mindegyiken található gain és EQ. 2 USB port-on keresztül lehetséges külső eszközöket csatlakoztatni. 2 mikrofon, 3 vonal és 2 phono bemeneti csatlakozóval rendelkezik, XLR master és RCA zone kimenetekkel, valamin egy 1/4″ és egy 1/8″ fejhallgató kimenettel. Az MP3, WAV és nem védett AAC fájlokat szkreccselni is lehet. A pitch -100% – +25% között állítható, és a Key Lock lehetőséget ad a hangmagasság tempótól független változtatására. Szöveges keresés és lejátszási lista készítés is van, a BeatKeeper technológia a loop-ok és hangminták automatikus szinkronizálásáért felelős, valamint az USB kapcsolaton keresztül lehetséges a PC/Mac számítógép és a HDMIX között fájlokat cserélni.

További infók a Numark weboldalán.

Numark HDMIX CD-DVD-iPod-USB DJ mixer
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük