Régóta nem történik új fejlesztés a Prosoniq-nál, a közkedvelt Orange Vocoder és a méltán elismert Time Factory fejleszőjénél, de legalább tisztességes módon frissítették a termékeiket az újabb operációs rendszerek alá. A Time Factory algoritmusát a profi DAW-ok implementálták belső time stretch megoldásként – időtálló megoldásnak bizonyult. Most a tetszhalottnak tűnő Prosoniq megmozdult és bejelentették, hogy plugin-jaik hamarosan megjelennek AU formátumban is, legalább OS X 10.4-es verziót használó PowerPC és Intel-es Mac-ek számára. Elsőként a Morph plugin kerül a piacra, még karácsony előtt.
Folytatásként a Dynasone, Ambisone, VoxCiter, Roomulator, PiWarp csomag következik, szorosan az Orange Vocoder-rel és az ingyenes NorthPole plugin-nel a nyomában.
A jelenlegi VST és RTAS plugin tulajdonosok számára crossgrade opció áll rendelkezésre, egyenként 29 EUR-ért minden plugin esetében, vagy 49 EUR-ért a plugin csomag esetén. Ha van egy plugin a birtokodban, de szeretnéd a csomag minden tagját megkapni, akkor most az is lehetséges lesz, 79 EUR áron.
További infók a Prosoniq weboldalán.

Prosoniq AU plugin verziók készülnek
Cimke: