Az sE Electronics bejelentette 4400a névre hallgató multi-pattern mikrofonját. Duál kapszula található benne a multi-pattern funkcionalitáshoz és általános alkalmazási körhöz tervezték, minden területen egyformán teljesít.
4 polár pattern kreálható vele: kardioid, hiperkardioid, 8-as és omni. 2 mélyvágó szűrővel rendelkezik 60Hz-nél és 120Hz-nél, és 2 pad-el a 10dB és 20dB csillapításokhoz. A befogadó ház kis mérete ellenére 1″-es iker diafragma található benne, minőségi elektronikai körítéssel.
Fekete, gumiszerű, feltűnés- és csillogás mentes bevonattal rendelkezik, élő, színházi és TV/broadcast környezetre tervezve, ahol a világítás miatt a lehető legsemlegesebb megjelenés volt a cél. A mikrofon kapszulát 2 éves tesztidőszak során hangolták a lehető legjobb általános teljesítményre. ez mind a professzionális, mind a házi stúdiós alkalmazásban hasznos – egy olyan mikrofon kerül így a felhasználók kezébe, melyre minden körülmény között számíthatnak.
A csomagban a mikrofon mellett egy felfüggesztő keret is található, mellyel akár közeli mikrofonozás is megoldható. A mikrofon és kellékek egy fekete alumíniumdobozban érkeznek, a már kialakult sE arculathoz híven.
További infók az sE Electronics weboldalán.

sE Electronics 4400a multi-pattern mikrofon
Cimke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.