A Shadow egy igen eredeti és nagyszerű ötlettel állt elő a basszushangok és lábdobok előállítására: a Stompin’Bass egy Shadow pickup-el ellátott “taposóakna” – perkusszív hangok előállítására. Rózsafa testben lapul az elektronika, és elsősorban szóló előadóknak és ütősökkel nem rendelkező együtteseknek ajánlják.
Shadow Stompin'BassDöntött kialakítása kényelmes játékot tesz lehetővé, és mind lábujjakkal, mind a sarokkal játszható. Az alja csúszásgátló bevonattal ellátott, és egy eltávolítható add-on is tartozék, mely a hosszútávú játékot is kényelmessé teszi – ez utóbbi tépőzárral csatlakozik a főegységre, így könnyedén eltávolítható, ha nincs rá szükség.
A lelke egy aktív elektronikás Shadow NanoMAG humbucker pickup, mely mentes az 50/60Hz-es zajtól. A ház teljesen árnyékolt és alacsony impedanciás kimenet védi a külső mágneses behatásoktól. Az elektronikát 9V-os elem működteti. A kimenet standard jack. A setup-tól és EQ-tól, illetve a cipő talpától és a taposás erősségétől függően különféle hangszínek állnak elő.
Ára 150 EUR MSRP, további infók a Shadow weboldalán.

Azta, de jó ötlet: Shadow Stompin'Bass
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.