A Sinevibes megjelentette a Fantom Tweakbook 5. kiadását. A könyv útmutatót és segítséget nyújt a Roland Fantom-S, Fantom-X, Juno-G és SonicCell szintetizátorok sound design-jához és a zenei munkafolyamatokhoz. Az új kiadásban 62 illusztrációkkal ellátott cikk mutatja be a hangszerek képességeit, megújult a kinézet és elrendezés, paraméter táblák találhatók a szintetizátorokhoz és effektekhez, továbbá egy szószedet segíti a gyors navigációt és eligazodást a témák között.
Sinevibes Fantom TweakbookA könyvben felölelt témák között megtalálhatóak a szubtraktív, additív és vektor szintézis, ring moduláció, az analóg hangzás leutánzása, patch szintű effektek, burkológörbe, LFO és mátrix moduláció, az effektprocesszorok szintézis modulként való használata, sampling és resampling, belső és külső hangok haladó processzálási technikái, külső eszközökkel való közös használat, stb. Az 5. kiadás 220 példa patch-el és template-el rendelkezik, valamint új sample gyűjteménnyel és ritmus kit-ekkel, az azonnali használathoz és hangkeltéshez.
A könyv online elérhető 19 USD áron. Igény esetén a Sinevibes Planet patch és hangminta könyvtáraival együtt is megvásárolható. További infók a Sinevibes weboldalán.

Fantom Tweakbook a Sinevibes-tól
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük