Sonart Audio Minimal House hangmintakönyvtárA Sonart Audio megjelentette a Minimal House hangminta könyvtárát. Több mint 3200 db. 24 bites hangminta található benne, 840 loop és 2370 egyedi hang, összesen több mint 1.8 GB méretben. Elsősorban minimal, electro és electro house producereknek ajánlják.
Részletek:

 • 1.8 GB méretű 24 bites mintakönyvtár
 • 3200 egyedi hang és loop
 • multiformat: Reason, REX2, RMX, NI Kontakt 2.3 + KSP, EXS24, Halion, Apple Loops, AIFF, ACID, WAV, SF2 formátumok
 • 87, 120, 128 és 130 BPM tempók
 • NI Kontakt 2.3 + KSP instrumentek, 256 teljesen programozható instrument

A Minimal House mintakönyvtár ára 40 USD, és letölthető a Sonart Audio weboldalán.

Sonart Audio Minimal House mintakönyvtár
Cimke:                                             

2 thoughts on “Sonart Audio Minimal House mintakönyvtár

 • 2008-08-19 at 19:01
  Permalink

  Hello mindenkinek!
  A minap kifizettem a 40 USD-t a nevezett oldalon,rögtön levették a pénzt a számlámról,el is jutottam a letöltésig és akkor jött a meglepetés,a letöltő oldaluk tök üres volt.A tájékoztatójukban azt írják h linket küldenek a fizetési email-ben.Nem volt benne.Az is ott van h 1 hétig lehet tölteni a a My Account oldalon.Ott nem szerepel hogy bármit is rendeltem volna.A harmadik email-t küldtem nekik,nem reagálnak.Hát ennyi.Egyébként a terméket le lehetne tölteni torrentről is de nekem ez nem kenyerem.Mások okulására írtam ezt a hozzászólást,bár lehet h csak én jártam így.

  Válasz
 • 2008-08-21 at 12:15
  Permalink

  Péter, ezt igazán rossz hallani/olvasni. A Sonart-ot nem ilyen cégnek ismertem meg, eddig 2x volt velük dolgom, de probléma nem akadt.
  Lehet, hogy a nyári szabadságolások miatt ilyen akadozó a tech support. Illetve az is lehet, hogy egy túlbuzgó spam szűrő nyúlt bele az email-be és szedte ki belőle a link-et, bár ilyenkor az értelmesebbje ezt jelzi valamilyen módon a kiszedett link helyén.
  Szerintem próbálkozz újra és mindenképpen várjuk a visszajelzésed a végeredményről, hogy mások ne szívják meg újra.
  Az összes olvasó nevében köszönöm a visszajelzést, hasznos útmutató egyes cégek és szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Remélem mégis siker lesz a végén, és csak átmeneti para volt az, amit tapasztaltál.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük