A Sonoma Wire Works kiadta a RiffWorks T4 névre hallgató kollaboratív zenei szoftverét, mellyel elsősorban gitárosokat céloztak meg. Gitár centrikus modulok találhatóak benne, erősítő és effekt modellek, loop-ok, multitrack felvétel, megfejelve az online kollaborációs lehetőségekkel.

4 layer áll rendelkezésre, alapvető effektek (wah, multiband kompresszor & torzító, moduláció, delay, reverb, kompresszor és brit hangzású EQ) plusz az IK Multimedia AmpliTube Duo LE erősítő/effektek és a Gallo Engineering Studio Devil BVC erősítő, egy “InstantDrummer” dobgép és kísérőautomatika állítható intenzitással és variációkkal, valamint az online kollaborációs és megosztási lehetőségek.

Az online kollaborációhoz a Sonoma azt a megoldás választotta, mely a legkevésbé problémás: a streaming nem realtime, viszont tökéletes szinkronban folyik. 4 zenész dolgozhat egyszerre együtt, ahogy a felvételek történnek az alkalmazás azonnal stream-eli a hangot a partnerek számára. A RiffWorld közösségi oldalon pedig mindenki megoszthatja a saját dalait, értékelheti mások zenéit és visszajelzéseket szerezhet a saját alkotásokról. A zenélés mellett chat szolgál az ötletek megbeszélésére és egyéb információk közlésére a partnerek között.

További infók és ingyenes letöltés a Sonoma weboldalán.

Sonoma RiffWorks T4 – ingyenes kollaboratív zenélés, célban a gitárosok
Cimke:                                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.