19″-es, rack-be szerelhető, mi az? Hát a Soundcraft GB2R mixer. Két verzióban érkezik, 16 mono bemenet vagy 12 mono és 2 sztereó bemenet és 2 busz áll rendelkezésre, mindkét modell esetében 6 aux send kimenettel.

A GB2R a GB30 mikrofon előfokjain és a GB4 és GB8 nagytesók EQ dizájnain alapul. Mivel ilyen kisméretű eszközöknél fontos a mobilitás és a könnyű csatlakoztathatóság, ezért a csatlakozó szekció egy forgatható panelen helyezkedik el, asztali alkalmazásnál akár felülről, rack-es beszerelés esetében pedig hátulról dugdoshatóak a kábelek. A 12.2 modell esetében a csatlakozók mind mikrofon, mind vonalbemenet számára rendelkezésre állnak. Két sztereó return busz és egy two-track bemenet (pl. CD lejátszókhoz) áll még rendelkezésre. Minden bemenet rendelkezik pre/post kapcsolható direkt kimenettel a felvételhez vagy effektezéshez, és beépített univerzális táp biztosítja az energiát.

A mechanikai kivitel terén figyeltek mindenre, ami szükséges: ez egyes csatornák egyedi, függőlegesen szerelt, a házhoz rögzített PCB-kkel rendelkeznek. A kinézete családban marad: az MH4, MH3, MH2 és LX7II konzolokon megszokottat másolja, a megszokott Soundcraft termékvonalnak megfelelő.

Debütálni a NAMM-on fog, további infók a Soundcraft weboldalán.

Soundcraft GB2R mixer
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük