A C.324 a Stanton DJ legújabb slot-loading CD lemezjátszója DJ-knek, érintésérzékeny jog wheel-el a szkreccseléshez és loop variációkhoz, automatikus és manuális BPM kontrollal.

MP3 és audio CD formátumokat kezel, beépített böngészővel, pattern és realtime szekvenszerrel a dobokhoz, 7 effekttel (Filter, Auto Filter, Echo, Phaser, Flanger, Transform, Pan) és a CD slot LED-es megvilágítással rendelkezik. 4 trigger pad található rajta a valósidejű mintázáshoz és loop-oláshoz. A dob pattern-ek és loop-ok manuálisan is szerkeszthetők a szekvenszerben.

A felvételnél előre meghatározható felvételi idő segít a pontos loop-olásban. BPM szinkronizált loop kezelés van benne, a szinkronizált loop-ok valós időben nyújthatók/zsugoríthatók. A hangmagasság +/- 8%, 16%, 25%, 100% értékekben állítható. Van rajta SPDIF kimenet is, evvel elkerülvén a zajos környezetből fakadó problémákat.

További infók a Stanton DJ weboldalán.

C.324 asztali CD lejátszó a Stanton DJ-től
Cimke:                         

2 thoughts on “C.324 asztali CD lejátszó a Stanton DJ-től

 • 2008-06-09 at 15:45
  Permalink

  hello sziasztok.. ezt a terméket megvásárolnám bárhol,kérlek segittsetek!hol vásárolható? stanton c324. köszönöm.djtyber.

  Válasz
 • 2008-06-10 at 04:14
  Permalink

  Itthon a CEMID a forgalmazójuk, de az árlistájukban nem szerepel a C.324. Lehet hogy csak nem frissítették, érdemes személyesen érdeklődni náluk.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük