Az Allen & Heath új iDR + iLive kombinációt jelentet meg: az iDR-16 3U magas MixRack-et, és az iLive-R72 rack-be szerelhető kontrollert. A kettő együttese egy helytakarékos, hordozható megoldást nyújt.
Allen & Heath iDR-16 MixRack és iLive-R72 kontroller
Az iDR-16 MixRack 16 mikrofon/vonal bemenetet + 8 XLR kimenetet nyújt, az iLive-R72-n még +8 I/O csatlakozás található. 64 x 32 DSP mix engine, 64 csatorna, 32 mix, 8 sztereó effektprocesszor. Emellett dinamika, EQ és delay található minden bemeneten és kimeneten. Port B opciós bővítésen keresztül ACE, EtherSound, MADI, ADAT, Aviom interfészek elérhetők, hálózat kapcsolóval és MIDI port-okkal minden oldalon a távvezérlési feladatokhoz. Szoftveres (JAVA alapú) editor persze a konfiguráláshoz és setup-okhoz, valamint a realtime vezérléshez, akár a kontroller felület csatlakoztatása nélkül.
Az iLive-R72-n 12 fader található, 2 bank és 6 layer, összesen 72 színkiosztható csatornát biztosítva. Az érintőképernyő fontos helyet kap a vezérlésben, sokat lesz használva. Februárban kerül a piacra. Előzetes árak: iLive-R72: 5114 GBP + ÁFA, iDR-16: 2983 GBP + ÁFA.
További infók az Allen & Heath weboldalán.

Új Allen & Heath digitális iDR mixer + iLive kontroller
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük