A Pocketrak 2G sikere után a Yamaha a Pocketrak CX modellel jelentkezik. A Pocketrak 2G egy nagyon vékony, omnidirekcionális mikrofonnal ellátott felvevő volt elsősorban beszéd, előadások és próbák felvételéhez, a Pocketrak CX pedig minőségi sztereo mikrofonnal rendelkezik és bővíthető tárkapacitással, főleg élő zenei felvételekhez ajánlott.

Yamaha Pocketrak CX kézi felvevő sztereo mikrofonnal és microSD memóriakártyával előlapYamaha Pocketrak CX kézi felvevő sztereo mikrofonnal és microSD memóriakártyával jobbYamaha Pocketrak CX kézi felvevő sztereo mikrofonnal és microSD memóriakártyával hátlapYamaha Pocketrak CX kézi felvevő sztereo mikrofonnal és microSD memóriakártyával bal

A Pocketrak CX 16 bit/44.1kHz/48kHz WAV (továbbra sincs 24 bit, sajnos) és MP3 felvételeket készít, van beépített hangszóró, állvány adapter és adják mellé a Cubase AI DAW-ot. Tölthető AA elemekkel működik, 40 órás felvételi/lejátszási időt ígér. 90 fokban elrendezett XY sztereo mikrofonnal rendelkezik, és microSD memóriakártyával bővíthető, egy 2GB-os kártyát mellékelnek hozzá. Extra a peak limiter és variálható sebességű lejátszás (70% – 150%). Súlya kevesebb mint 100 gram.

Ára 499 USD MSRP, további infók a Yamaha weboldalán.

Yamaha Pocketrak CX kézi felvevő
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük