A Sugar Bytes bizarr és szétcsavart effektekben utazik. Amit csinálnak, az mindig eltér a megszokott megoldásoktól és hangzásoktól, és pont ezért szeretem őket. A korábbi Effectrix effekt szekvenszer után most a legújabb a Consequence akkord groovebox/szekvenszer. Érdekesen hangzik? Az is… kiváló remix eszköznek ígérkezik.
Sugar Bytes Consequence akkord groovebox/szekvenszerA Consequence egy kompozíciós eszköz, mellyel akkordmenetek vagy akár teljes dalok is létrehozhatók. Akkordok módosíthatók, szedhetők szét custom arpeggio-kra, textúrákra vagy melódiákra. A belső felvevő segít megőrizni az ötleteket, a hozzá adott hangkönyvtár különféle hangszereket nyújt. A hangok és szekvenciák egyedileg trigger-elhetők, a hang és szekvenszer preset-ek szabadon kombinálhatók egymással. A MIDI-n keresztül bejátszott akkordokon is dolgozik, és képes azokat kiterjeszteni, variálni, darabolni, stb.
Lesz benne 3 sample oszcillátor, 32 lépéses szekvenszerek és sound design eszközök tárháza, mint pl. bitmélység csökkentés és oszcillátor “öregedés”. Lesz benne multieffekt is, reverse, kórus, phaser, delay és reverb. Ráadás a beépített audio felvevő és 100 hang érkezik vele.
A Consequence novemberben jelenik meg, PC és Mac verzióban VST és AU plugin formátumban 149 EUR áron. További infók a Sugar Bytes weboldalán.

Sugar Bytes Consequence akkord groovebox/szekvenszer
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.