Az Abbey Road TG Mastering Pack plugin-ek eddig csak Pro Tools alatt voltak elérhetőek, mostantól viszont VST, AU és RTAS formátumban is használhatóak PC-n és Mac-en egyaránt.
A TG Mastering Pack autentikus Tone Control és Presence/Filter modulokat tartalmaz a TG12410 keverőpultban használtak alapján. Az 1970-es évek elején épített TG12410 pult belső EMI technikus munka volt kizárólag EMI általi belső használatra, kereskedelmi forgalomba soha nem került. A pult funkciói és architektúrája annyira jól sikerültek, hogy a mai napig használják az Abbey Road remastering és transzfer munkáinál.
Abbey Road Plugins TG Mastering Pack plugin-ek
A TG12412 egy 4 sávos, fél-parametrikus EQ, állítható frekvenciával és karakterisztikával mindegyik sávon. Max. 10dB emelés/vágás lehetséges mindegyik sávon, nem egészen szokványos karakterisztikákkal.
A TG12414 LP és HP szűrőket ad, továbbá egy presence szekciót, melyen 8 frekvencia középértékből lehet választani 500Hz – 10kHz között és a TG12345 pult presence EQ-jának digitális mása.
A TG Mastering Pack VST/AU/RTAS ára 335 USD, és egy 10 napos demó is letölthető. A TDM verzió ára 560 USD. További infók az Abbey Road plugin-ek weboldalán.

Natív Abbey Road Studios TG Mastering Pack plugin-ek
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.