A 125. AES-en a Solid State Logic 1-1 új X-Rack/Mynx EQ és dinamika processz modullal, egy új Duende vokál plugin-nel és kibővített funkcionalitású AWS 900+ SE keverőpulttal jelentkezik.

Az X-Rack/Mynx SuperAnalogue mix/processzing rendszerek 2 új modullal gazdagodnak. Az új modulok a korai 80-as évek klasszikusának, az SSL 4000 E keverőpult channel strip-jének hangzását hozzák, melyet számtalan felvételen hallhatunk.

Az E Series EQ modul a 4000 E-n található EQ hangzásokat biztosítja: a “Brown” EQ sima és a “Black” EQ meredekebb karakterisztikáit. A “Brown” EQ eddig csak a nemrég kifutott E-Signature channel strip-en volt megtalálható, ezáltal exkluzívan csak az E Series EQ modulon elérhető. Az E Series Dynamics modul kompresszor, limiter, gate és expander funkciókat biztosít, az edetedi SL 611E Series channel strip-en alapulva. Itt true RMS konverter található a sidechain-ben, a gain fokozat az eredetiben használt diszkrét A-osztályú VCA chip-et másolja. A kompresszor lehetőséget biztosít az over-easy karakterisztika kikapcsolására és lineáris release használatára a megszokott logaritmikus helyett. A kompresszor így 3 eltérő, egyedi karakterrel rendelkező hangzást biztosít.

A Vocalstrip egy új vokál processz plugin a Duende DSP platformra – EQ, dinamika és vokál processz funkciókat tartalmaz a beszéd/énekhang kívánság szerinti módosításához.

SSL: E Series EQ, E Series Dynamics, Vocalstrip és AWS 900+ SE upgrade

Fő funkciók:

  • 4 vokál processz eszköz az SSL-től megszokott minőségben és extrákkal
  • összehasonlító analízisen és dinamikus burkológörbén alapuló de-esser
  • összehasonlító analízisen és dinamikus burkológörbén alapuló de-ploser (a p,t és egyéb mély, tompa hangok kezelésére)
  • 3 sávos SSL EQ high-pass-al, “aszimmetrikus notch” és “air” sávok
  • kompander (kompresszor/expander) kimeneti drive-al
  • EQ görbék és realtime FFT vizuális megjelenítése

Megújul az AWS 900+ keverőpult is. Az AWS 900+ SE névre hallgató upgrade keretében kibővített funkcionalitás érkezik, mint pl. a Matrix mixer/DAW kontrollerből ismert MIDI over Ethernet. Használható vele a Logictivity böngésző/menedzsment szoftver is a könnyebb projekt kezeléshez. Az SE upgrade megvásárolható az ASW 900 és AWS 900+ pultokhoz is.

További infók az SSL weboldalán.

SSL: E Series EQ, E Series Dynamics, Vocalstrip és AWS 900+ SE upgrade
Cimke:                                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.