Az A5 az ADAM legkisebb stúdió/multimédia monitora, az A7 kistestvére. Az ADAM esetében megszokott ART technológia hajtja a magassugárzót, a mély pedig szénszál és Rohacell szendvicsszerkezet. A beépített erősítő 2 x 25W teljesítményű, a hátlapon található panelen pedig a lehallgatóhelység hibáit lehet korrigálni. Szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA bemenetek találhatóak rajta. A Stereolink funkciónak köszönhetően egy kontrollal lehetséges állítani a hangfal hátán található csatlakozókra kötött további hangfalat. Vásárolható hozzá asztali állvány is, melyet a hangfal akusztikai jellemzőihez terveztek.
ADAM A5 aktív hangfal

ADAM A5 hivatalos specifikáció és brossúra PDF formátumban

Az A5-höz kapható a Sub7 subwoofer is, mely akár 30Hz-ig is lemegy, több bemenet is található rajta (XLR és RCA), továbbá távvezérlővel állítható hangerő és crossover frekvencia segíti a gyors és kényelmes beállítást.
Az A5 májusban lesz kapható, ára az előzetes információk szerint valahol 450 EUR körül várható a standard fekete modellért, a csicsás fekete-fehér ennél valamivel többe fog kerülni. A cikk írásakor az ADAM Audio weboldalán még semmi hír, de a Musikmesse-re biztos frissítik a tartalmakat.

ADAM A5 aktív stúdió/multimédia monitor
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük