Az AKAI MPC pro szériában az 1000-es egyedülálló abban a tekintetben, hogy pad-jei egyedi szenzorokkal rendelkeznek, míg a széria többi tagja interlink szenzorokkal ellátott. Ez a megoldás sok problémához vezetett az elmúlt időkben, mint pl. dupla/hibás trigger-elés vagy a trigger alrendszer teljes működésképtelensége.
Nemrég az AKAI upgrade készletet ajánlott ezekhez a problémákhoz, 200$-os áron, és megszüntették az egyedi komponensek árusítását a hibás pad-ek javításához. A vicc az egészben az, hogy az új MPC 1000-esek már evvel az “upgrade kit”-el szerelve kerülnek forgalomba, ami kiütötte a biztosítékot a hibás darabokkal rendelkező felhasználók agyában. Jogosan: miért tesz különbséget az AKAI a felhasználók között, illetve miért nem a hűséges, régi felhasználókat becsüli meg egy ingyenes cserével?
További infók a helyzetről alább olvashatók:

A helyzet odáig fajult, hogy online petíciót indítottak melyben rá akarják venni az AKAI-t, hogy ezt a cserét minden régi, egyedi szenzoros darabnál költségtérítés nélkül ejtse meg. Amennyiben hasonló problémáid vannak és szeretnél rész venni a petícióban, úgy azt itt teheted meg.

Petíció az AKAI-hoz MPC 1000 pad ügyben
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.