Az Alesis új, kompakt és olcsó mixer + audio interfész modellel jelentkezett Multimix 6 USB néven. A specifikációk nem verik a csillagos eget, de várj amíg meglátod az árát, és megérted miért…

A Multimix 6 USB 6 csatornás, vonalszintű analóg kimenettel és sztereó 16 bit/44.1kHz USB kimenettel rendelkezik (ez utóbbira nincs mentség, 2010 van!). A 6 analóg bement 1/4″ vonalszintű jelet fogad, az első 2 csatornán van XLR mikrofon bemenet is, kapcsolható +48V fantomtáppal és 75Hz-nél aktív HP filter-rel. Az első csatornán DI bemenet is kapcsolható a gitárok számára. Az 1-4 csatornákon high/low shelf EQ található. Az 1-2 csatornák független gain/pan-nel rendelkeznek, a 3/4 és 5/6 csatornák gain/pan szempontból sztereó párok. Egy sztereó 1/4″ fejhallgató kimenet található még rajta saját hangerő potival – és ennyi.

És akkor az ára: az MSRP 149 USD, az utcai árát az Alesis 99 USD környékére várja. További infók az Alesis weboldalán.

Alesis Multimix 6 USB kompakt mixer és audio interfész
Cimke:             

2 thoughts on “Alesis Multimix 6 USB kompakt mixer és audio interfész

 • 2011-10-04 at 12:54
  Permalink

  ha jól értem, akkor ezt használhatom külső hangkártyaként. ebben az esetben mik a mutatói? pl latenciára lennék kíváncsi.
  köszi!

  Válasz
  • 2011-10-04 at 19:27
   Permalink

   ASIO driver-nek az ASIO4ALL-t javasolja az Alesis, egyébként class-compliant, azaz az op.rendszer lekezeli külön driver nélkül. A latency ennek megfelelően várható, ASIO4ALL-al le lehet menni egész alacsonyra is, hogy mennyire stabilan, azt a használatban ki kell próbálnod a gépeddel/op.rendszereddel.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük