Az American Audio megjelentette a Radius 1000 CD/MP3 deck-et, mely egyesíti a hagyományos deck és MIDI kontroller funkcionalitást. A számítógépen tárolt fájlok lejátszását lehet vezérelni rajta keresztül, az összes kontrollal, amit egy DJ szett megkíván – szkreccs, effektek, stb – egér használata nélkül.
A számítógéphez USB csatlakozás áll rendelkezésre, és egy 8 csatornás MIDI kontrollerként is használható. CD és MP3 lemezeket is lejátszik, ezáltal akár gép nélkül is teljes értékűen használható. Sőt, duál mód is található benne, amin keresztül CD/MP3 lemez lejátszása mellett a számítógépes vezérlés is működik egyidőben, amivel a kedvenc DAW/DJ szoftvert használhatod. Ez a redundáns megoldás nagyon jó funkció: ha pl. a számítógép lefagyna előadás közben, akkor a DJ átválthat a Radius 1000-ről történő lejátszásra!
American Audio Radius 1000 CD/MP3 DJ deck/MIDI kontroller
A Radius 1000 kompatibilis a népszerű DJ szoftverekkel, mint pl. a NI Traktor és Serato. A MIDI mód használatához külső interfész szükséges. A deck 9 beépített digitális effektet nyújt, melyek szinkronizálhatók és BPM számláló rögzíti azokat a dal tempójához. A 150mm széles jog tárcsa 3 módban működik: normál, szkreccs és auto cue szkreccs. A fényes kijelzőn megjeleníti a track és előadó ID tag-eket. További funkciók: Seamless Loop, Advanced Track Search, 10 másodperces anti-shock memória, Fader Q Start, 3 Flash Start nyomógomb, SPDIF digitális kimenet, Tempo Lock, Instant Start. A nagyobb setup-ot használó DJ-k számára a Flip Flop funkció lehetővé teszi 2 Radius 1000 közötti lejátszás megosztását.
A Radius 1000 ára 600 USD, további infók az American Audio weboldalán.

American Audio Radius 1000 CD/MP3 DJ deck és MIDI kontroller
Cimke:                                     

Egy gondolat a “American Audio Radius 1000 CD/MP3 DJ deck és MIDI kontroller” -hoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük