Ha valamiért lehet szeretni a YouTube-ot, akkor az ilyen gyöngyszemekért, amik egyébként nem jutnának el hozzánk. A UC Men’s Octet adja elő a Bohemian Rhapsody acapella verzióját, jól. És ismét egy azok közül a performanszok közül, amik nem az idióta hülyéskedésre építenek… bár az előadás poénos, amennyire lennie kell neki.

Ha már YouTube: mostanában rengeteg beágyazott videójuk lejátszáskor a “Sorry, this video is no longer available” hibaüzenetet adja. Viszont ha a menüből kimásolod a link-et és megnyitod, akkor látható, hogy a YouTube oldalon gond nélkül működik a lejátszás.

  • 1: YouTube rendszerben valami nem OK
  • 2: talán így akarnak több direkt látogatót vonzani az oldalukra pl. reklámbevételek miatt – elhúzzák előtted a mézesmadzagot aztán kiderül hogy helyette marad az aszfalt

Az elmúlt pár héten ez konstans probléma volt itt az adsr.hu-n is és szinte minden egyéb weboldal esetében ahol én beágyazott YouTube videót akartam nézni. Suxxx!

Bohemian Rhapsody acapella – bitang jó!
Cimke:                                 

2 thoughts on “Bohemian Rhapsody acapella – bitang jó!

  • 2007-11-17 at 23:54
    Permalink

    Köszönöm, rengeteg megoldás van, de mégis az lenne az igazi, ha a YouTube végre megoldaná ezt a problémát. A Myspace maegakadós-nem folytatós lejátszója után most itt ez a hiba és mindegyik alapvetően akadályozza a funkcionalitást, ergo a szolgáltatás nem nyújtja azt amit ígér. Remélem hamarosan mindkettőt javítják…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük