A Cakewalk megjelentette a SONAR 8 specifikációját. Még több funkció, optimizációk, munkamenetet gyorsító eszközök, új hangszerek és effektek kerülnek az új verzióba.
Cakewalk SONAR 8
A Loop Explorer 2.0 lehetőséget biztosít a MIDI/audio fájlok böngészésre, belehallgatásra és drag-and-drop beillesztésére a projektbe. Az új Instrument Track a virtuális hangszerekkel való munkát könnyíti és gyorsítja meg. Fejlesztések és optimalizálások történtek a SONAR majd’ minden területén, a felvételtől a keverésen át a mastering-ig. Fejlettebb lett az ASIO és VST kezelés, lehetséges audio eszközt váltani a DAW újraindítása nélkül, és a kezelőfelület is gyorsabb lett.
A Beatscape egy új loop alapú hangszer, melyen 16 trigger pad található. A pad-ek mindegyike egy önálló REX player, step generátor, multieffekt processzor és groove slice & dice eszközökkel ellátott. A Beatscape trigger-, remix– és előadás-központú hangszer, 4GB-os REX mintakönyvtárral érkezik, és támogatja a drag-and-drop műveleteket a SONAR felől. A SONAR 8-ban beépített effekt lett a Dimension Pro szintetizátor, mely eddig csak külön pénzért volt megvásárolható (az LE volt a csomagban eddig). Ehhez 7GB tartalmat csomagolnak, több mint 2200 program található benne és adják vele a Digital Sound Factory Vol. 2 Classic Keys bővítőcsomagot is. A TruePianos Amber a klasszikus zongorahangokat biztosító hangszer.
Benne lesz még a TS-64 Transient Shaper tranziens processzor és TL-64 Tube Leveler csöves leveler effektek, valamint tartozék a Native Instruments Guitar Rig 3 LE is.
A SONAR 8 már előrendelhető, a nagy Producer Edition 349 EUR áron, a kisebb Studio Edition 219 EUR áron. Tekintsd meg az újdonságok részletes listáját, vagy ismerkedj a SONAR 8 képességeivel a Cakewalk weboldalán.

Megjelent a Cakewalk Sonar 8 specifikáció
Cimke:                                                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük