A Digidesign kiadta legújabb virtuális hangszerének, a Transfuser-nek 3 hónapos ingyenes előzetesét. A Transfuser egy RTAS hangszer, mely valós idejű loop-ok, frázisok és groove-ok létrehozására szolgáló eszköz.
Digidesign Transfuser
Természetesen adnak hozzá egy loop és frázis könyvtárt, melyből el lehet indulni. Dob és effekt modulokkal, slice és tag funkciókkal lehetséges új hangokat létrehozni, a loop-okat konvertálni lehet MIDI pattern-ekké és dobkészletekké, valamin cserélni lehet az egyedi hangokat a loop-okban valós időben. Teljeskörű drag & drop támogatás van a Pro Tools régiókhoz és a gépen található audio fájlokhoz, valamint az élő előadást támogató eszközök is kerültek bele. Nem hagyták ki a randomizációt se, plusz layer-ek állnak rendelkezésre, valamint automatizálás minden paraméterhez.
Az ingyenes preview verzió június 25-ig elérhető a Pro Tools HD, LE és M-Powered felhasználók számára. Az ingyenes verzió 3 hónapig működik teljeskörű funkcionalitással, további infók és letöltés a Digidesign weboldalán.

Digidesign Transfuser preview
Cimke:                                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.